Koutsoullis

# Ιδανικές λύσεις για αυτόματες μηχανές πώλησης ποτών και τροφίμων

Τα επαγγελματικά κινητά ψυγεία Coldtainer®, έχουν αξιοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από διαχειριστές αυτόματων μηχανών πωλήσεων ποτών και τροφίμων. Η Coldtainer®, συνεργάζεται με όλες τις κύριες εταιρείες στη Ευρώπη και Κύπρο.

Σαν ιδανικότερο μοντέλο παρουσιάζεται το F0140/NDN, ένα συμπαγές και μικρό μέγεθος μοντέλο που επιτρέπει την πραγματοποίηση της μεταφοράς ευπαθών προϊόντων με οποιοδήποτε εμπορικό όχημα.

Τα κύρια προϊόντα που προορίζονται για μηχανές αυτόματης πώλησης, όπως καφές και νερό και ουσιαστικά αποτελούν το μεγαλύτερο φορτίο για τους διανομείς, δεν χρειάζονται μεταφορά σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Από την άλλη πλευρά για τη μεταφορά και διανομή σνακ και τροφίμων (που αντιπροσωπεύει περίπου το 10% του συνολικού φορτίου) απαιτείται θερμοκρασία +4°C. Τα Coldtainer®, προσφέρουν την ιδανική λύση σε αυτήν την ανάγκη με μια μικρή επένδυση. Δεν είναι απαραίτητο να εξασφαλίσετε ένα εμπορικό όχημα ψυγείο, αλλά είναι δυνατό να εξοπλίσετε το όχημα σας με το φορητό ψυγείο, επιτυγχάνοντας σημαντική οικονομική εξοικονόμηση και βελτιστοποιώντας τη διαχείριση της λειτουργίας διανομής.

     

Συγκεκριμένα, μεταξύ των σημαντικότερων πλεονεκτημάτων του εγκεκριμένου από την ATP κινητού ψυγείου Coldtainer® F0140, είναι το μικρό βάρος των 50 kg, το γεγονός ότι δεν επηρεάζει την κατανάλωση καυσίμου και το μπροστινό άνοιγμα του διευκολύνει τη φόρτωση του προϊόντος.

Επιπλέον, με το Coldtainer®, ακόμη οι μεγάλοι σε χρονική διάρκεια σταθμοί με τον κινητήρα εκτός λειτουργίας, κατά την παράδοση φαγητού και ποτού, δεν είναι πρόβλημα χάρη στην εξαιρετική απόδοση και την υψηλή θερμομόνωση. Χάρη στα δομικά χαρακτηριστικά των κινητών ψυγείων που έχουν σχεδιαστεί ως ενιαία σώματα χωρίς αρμούς, δεν υπάρχει κίνδυνος υπερβολικής χρήσης της μπαταρίας του οχήματος.

Για μεγαλύτερα φορτία η Coldtainer®, διαθέτει μοντέλα μεγαλύτερης χωρητικότητας.

nic

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα μοντέλα από την Coldtainer®,

επισκεφτείτε τη βιβλιοθήκη μας

ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 22510420 για προσωπική παρουσίαση.